BurdaStyle.com

Jag gillar magasinet Burda Style, den har modereportage, inspiration och mönster till att sy kläder. Jag blir superinspirerad av att bläddra i den tidningen. Det finns även Burda Easy för er som precis kommit igång med sömnaden.

Jag vill tipsa er som inte redan vet, om sidan BURDASTYLE jätterolig sida med mycket inspiration och likasinnade människor. Skaffar ni ett login, så lägg till mig som vän. Marymar heter jag, så klart!

Jag har hittat dessa böcker på Adlibris;

  

Jag vill ha allihopa! Så fint med syböcker, sitta och bläddra i dem och bara insupa vackra fäger, inspiration och kreativitet. Unna sig, är det inte det man ska göra?

Har ni något bra tips på roliga kreativa böcker eller bloggar?


Kommentarer
Postat av: Ebba

Häftig header! :)

2012-02-01 @ 13:16:31
URL: http://tokigifotboll.blogg.se/
Postat av: Ri-Twenty

The Burdastyle sewing Handbook is really helpful... I checked your profile on Burdastyle and I love the "poodle cuddle"... GRATTIS :)

2012-02-01 @ 16:49:22
URL: http://ri-twenty.blogspot.com/
Postat av: Helena

Colette-boken är mer för nybörjare, men hon går ändå igenom många tekniker som jag tyckte var bra, såsom mönsteranpassning, vikten av att välja tyg och liknande. Fem mönster får man med, de kan du se här: http://www.colettepatterns.com/shop/colette-sewing-handbookBurdastyle-boken riktar sig mer till vana sömmerskor och fokuserar mycket på att ändra mönster. Mönstren antar jag att du har sett på deras hemsida.Båda böckerna var kul och intressanta att läsa, jag har dock ännu inte provat något mönster ur dem (blusen ur BS-boken står på kö).

2012-02-02 @ 17:25:54
URL: http://enhemmasyddgarderob.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0