Swap it!

I lördags hade jag för andra gången Swap it!

Jag kom på iden när jag en dag öppnade min garderob och insåg att jag ville slänga ut hälften av alla kläder jag hade för att "det fanns ju ingenting att ha på sig!!". Och jag kan ju inte vara den enda tjejen med detta problem? Och hur får jag massa nya kläder utan att betala en krona?

Jo, jag bjuder in tjejer med samma problem som mig och byter kläder med varandra. Båda gångerna har varit succe! Vi byter kläder, smycken, väskor, sjalar och skor.
Vi käkar lite gott och snackar lite skit medans vi frodas i varandras tömda garderober.Såhär såg det ut efter att jag tömt min garderob, så plussade ju de andra tjejerna på med sina kassar fyllda med kläder. Så ni förstår ju att vi hade lite att göra under kvällen :)

Till hösten/vinter så kör vi igen! Tack alla som kom, det var en superlyckad kväll!

Friday, friday!

Det här med rubriken får vem som helst att framstå som en riktig nörd, "friday, friday" är ungefär det man kommer på. Och gör man tvärsom och avslutar med en liten rubrik som summerar inlägger så blir det än värre nästan.

Så idag kan man, av rubriken, utläsa att det är fredag. Helg på ingång! Och alla stockholmsbor, visst var det varmt imorse? Solen var saknad, men annars så börjar man känner sommaren i luften. Igår när det regnade så luktade det vår/sommar!

Idag efter jobbet ska jag ta mig en tur till Ohlssons på sveavägen och shoppa lite inför helgens to-do-list.

 


Hade på mig min beastie boys-tischa häromdagen. rip mca!
 

Sommarbalkong 2012

För 2 år sedan la vi trall på balkongen och gjorde jättefint med bambu och fina balkongmöbler. Förra året fick sig balkongen ingen pimpning alls, så i år ska jag lägga lit krut på sommarens lilla extra rum.

I tisdags var vi på IKEA, ungefär 10 min innan de stängde kom vi dit. Framförhållning - ja visst! Vi visste ju precis vad vi skulle ha och jag ska ha folk över på lördag så vi tänkte att vi skulle hinna göra lite fint tills dessa iaf.

Så i år tänker jag mig ett lite mer oritentaliskt tema;
Vi köpte de svarta stolarna i tisdags, drinkbordet har jag så det som fattas är det lilla småpiffet med lite lyktor, och i år ska vi försöka driva upp solrosor på våran lilla uteplats. Mina fingrar är inte det minsta gröna, men skam den som ger sig. (annars finns de ju i plats på IKEA...)

Har ni också balkongprojekt på gång?

Bor man i lägenhet utan tvättmaskin så får...

2012-05-08_18_05 (MMS)

Bor man i lägenhet utan tvättmaskin så får man gott vänta på ledig tvättid, och jag vill tvätta mitt nya tyg jag köpte i lördags och börja sy med det, och ingen tvättid idag så då får man helt enkelt skissa lite så länge :)


Om 106 dagar..

drar vi till the big apple! NYC!

Har ni varit där och har några tips på saker man ska göra eller kolla in så holla! Alla tips mottagets tacksamt. Jag har börjat googla tygbutiker och hittade denna bild;


(Bild lånad från google)

Tror jag kommer gå bananas på "The garment distric", ska kolla in Mood som Project runway köper sina tyger på. Åh, vad jag längtar!

Kommer bli så underbart, shopping! shopping! shopping!

Bilder på anoraken!

Här kommer äntligen ;) bild på min anorak!Jag är sjukt nöjd med färgerna och att den känns sådär härligt baggy och somrig! Jag har kommit in i världens bästa syflow. Vädret ger en energi och glädje. Sommarklänningar, tunikor, kjolar..åh så många ideer!

Vad syr ni nu?

Jag sydde enda fram till kl 22 igårkväll. ...

fxcam_1336299145 (MMS)

Jag sydde enda fram till kl 22 igårkväll. Då vaknade jag ur min sybubbla och kom på att jag nog borde äta någon form av middag. Men anoraken blev klar! Bild på min jacka ligger på mannens mobil och han drog nyss till bussen så dom får jag haffa när han kommer hem. I och med att jag var blev klar med jackan igår så påbörjas något nytt idag! :)


Efter en mysig brunch så drog jag iväg til...

2012-05-05_13_46 (MMS)

Efter en mysig brunch så drog jag iväg till stoff och stil en snabbis för att inhandla det som fattas för att göra klart anoraken.


Har blivit klar med min anorak och påbörja...

2012-05-04_17_13 (MMS)

Har blivit klar med min anorak och påbörjat en till mannen, hans blir samma modell men i kamoflage istället. Nu när jag sitter och syr blir jag sugen på att göra en kamo till mig med. Loooove kamo! Bilder på den jag sydde till mig ska bara överföras till datorn så kommer bilder på den! Trevlig syfredag på er!


RSS 2.0