Love Life

Jag var inne på Village förra gången jag var i Nacka Forum. Där hittade jag jättefina svarta krukor med de enkla orden Love, Life och Hope på. De var så fina i sin enkelhet, men en kruka kostade 110 kr och jag är alldeles för snål för att betala det för en kruka.
Så jag åkte till bauhaus, betalade 39 kr per kruka, åkte hem och använde mig av vit vinylplast (som jag redan hade hemma) och såhär blev resultatet;
Just love it!

Im a professional dreamer

För någon vecka sedan var vi och såg Looptroop på München bryggeriet och jag snodde åt mig några klistermärken. Någon dag senare satte jag mig vid symaskinen och sydde denna lilla väska i sann professional dreamer-anda.

"To all beautiful losers have faith and pride
don't let nobody kill that creative drive
and to my friends I love you till' next time you see me
keep conquering the world word to douglas keep dreaming"


Äntligen lite snö!

Ja, fast kanske mer snöblandat, men man får inte vara picky när det är 9 dec och julafton kan bli utan snö. Jag har aldrig upplevt en julafton utan snö, och så hoppas jag det förblir.

I och med att jag förväntar mig snö så har jag, som varje år, letat efter ett par schyssta vinterskor.
Och Ä-N-T-L-I-G-E-N!Jag är så nöjd, färgen, höjden på skaftet och det lila gosiga luddet innuti.
Så snön, du är mer än välkommen.

MaryMar på facebook!

Ni har väl inte missat att ni kan gilla MaryMar på facebook? Gör det så blir jag jätteglad! :)Länken hittar ni här


MaryMar, nu även utanför Sverige..

Jag blir helt rörd när jag ser att jag redan nått utanför Sverige. Folk älskar min design, folk gör sånger om mig. Vad ska komma här näst?! I LOVE Y'ALL!Väldigt rörande att se att folk är så entusiastiska! Tack! ;)

Poodle cuddle

Nu är jag äntligen klar med min poodle cuddle-kudde. Jag ville göra ett korsstygnsbroderi med Andy Warhol-känsla. Så kom jag på att pudlar kunde vara en rolig ide, och det motivet skulle få fram känslan jag letade efter.Jag är nöjd med att jag valde en svart bakgrund för färgerna kom fram så fint.Blev så till mig igår när loggan var påsydd att jag inte ens hann fästa tråden innan kameran åkte fram. Och jag har redan en intresserad köpare. Kan bli min första sålda MaryMar-produkt. Lycka!


MaryMar Dreamcatcher

Jag har länge funderat på att jag vill göra en drömfångare, jag tycker det är så fantastiskt fina. Jag kollade upp lite historisk bakgrund och det är verkligen spännande;

"Drömfångare kan liknas vid spindelnät i vilket drömmar fastnar. Det enda sättet att slippa igenom är genom den öppning som finns i mitten av nätet och intill denna fästs en sten eller pärla som ska locka önskvärda drömmar till sig och leda dem mot hålet. Lockstenens färg tillsammans med sinnesstämningen hos den som tillverkade drömfångaren anses avgörande för vilka drömmar och känslor som kommer att slippa igenom drömfångarens nät. För att inte riskera att skapa en drömfångare vars egenskaper inte passar slutanvändaren väljer man ofta vid massproducering av drömfångare att placera lockstenen mitt i hålet istället för vid sidan om, varvid drömfångarn anses förlora sina magiska egenskaper och blir till ett rent prydnadsföremål.."Jag utgick inte efter någon lockstens färg när jag gjorde min. Jag har till och med fått en beställning på en likadan drömfångare. Så nu är jag lite stolt över mig själv!

RSS 2.0